VSS Agro Zaaibedbereider

Tijdens het voorjaar is een goede, snelle zaaibedbereiding van groot belang. Van deze modulair opgebouwde machines zijn diverse varianten en opties mogelijk, waarbij het verstelgemak de boventoon voert. Het unieke aan deze machine is de hydraulische verstelling van de sleepbeitels en de rechte triltanden. Door middel van een hydraulische cilinder kan tijdens bedrijf de diepte van zowel de sleepbeitels als van de triltanden worden ingesteld. De machine is zo opgebouwd dat er verschillende opties mogelijk zijn. De machine is verkrijgbaar in uitvoeringen van 3 t/m 7,1 meter waarbij vanaf 4,5 meter hydraulisch wordt opgeklapt. Vanaf 4,5 meter behoort een halfgedragen uitvoering ook tot de mogelijkheden.

 

VSS Agro Frontegalisator

De Frontegalisator is geschikt om in het voorjaar als een eerste egaliserende bewerking de ploegsneden af te vlakken. Hierdoor ontstaat een geëgaliseerd oppervlak waarover de tractor rijd. Tevens is dit een voorbewerking voor de machine achterop de tractor. Door de modulaire opbouw zijn er verschillende uitvoeringen mogelijk. De machines zijn verkrijgbaar met een werkbreedte van 3 meter tot een werkbreedte van 6 meter.

VSS Agro Frontbereider

In het voorjaar is het belangrijk om in zo min mogelijk werkgangen de grond zaaiklaar te maken. Hierdoor wordt insporing voorkomen wat ten goede komt aan het zaaibed. Met de VSS Agro Frontbereider is dit ook mogelijk op de zwaardere grondsoorten, waardoor een tweede bewerking niet meer noodzakelijk is. De machine wordt in de fronthef gemonteerd en is te combineren met een zaai- of pootmachine en/of een ander grondbewerkings werktuig achter de tractor. In combinatie met een grondbewerkings werktuig zorgt de VSS Agro Frontbereider voor de eerste grondbewerking van de geploegde grond.

 

Voor meer informatie over de VSS AGRO VOORJAARSBEWERKING klik hier


 • Voorjaarsbewerking

  Voorjaarsbewerking

 • Voorjaarsbewerking

  Voorjaarsbewerking

 • Voorjaarsbewerking

  Voorjaarsbewerking

 • Voorjaarsbewerking

  Voorjaarsbewerking

VSS AGRO PROGRAMMA

vss-voorjaar

vss-drukverdeel

vss-selectiewagen

vss-schoffel

vss-ploegsnede

vss-najaar