De hydraulisch aangedreven VSS Agro Aardappelselectiewagen is ontworpen om rijdend het aardappelveld visueel te inspecteren op afwijkende planten. De afwijkende planten kunnen worden verzameld in de kunststof voorraadbak met RVS zijkanten. De standaarduitvoering is voorzien van twee handmatig in hoogte en breedte verstelbare zitplaatsen. Een derde zitplaats is optioneel. De zitplaatsen zijn voorzien van comfortabele mechanisch geveerde stoelen en voorzien van brede, in hoogte verstelbare, voetsteunen.

 

Driewielige selectiewagen

De standaard 3-wielige (bandenmaat 7.50 - 16) selectiewagen is voorzien van een 13pk elektrisch gestarte benzine motor en hydraulisch aangedreven op twee wielen. Het derde wiel is uit het midden geplaatst. De wielen zijn voorzien van beschermkappen en schrapers. De snelheid is traploos regelbaar van 0 - 12 km/h, spoorbreedte 1,5 meter. Beide stoelen zijn voorzien van een dodemansknop die de motor stopt in geval van calamiteiten.

Vierwielige selectiewagen

De vierwielige selectiewagen is uitgevoerd met 4 aangedreven wielen. De standaard uitvoering is voorzien van twee hydraulisch in hoogte en breedte verstelbare zitplaatsen. De selectiewagen is standaard voorzien van een elektrische gestarte geluids- en emissiearme 28 pk dieselmotor. Deze vierwielige selectiewagen heeft als groot voordeel dat deze stabieler is en een betere grip heeft bij natte omstandigheden.

 

Voor meer informatie over de VSS AGRO SELECTIEWAGEN klik hier


 • selectiewagen

  selectiewagen

 • selectiewagen

  selectiewagen

 • selectiewagen

  selectiewagen

 • selectiewagen

  selectiewagen

vss-voorjaar

vss-drukverdeel

vss-selectiewagen

vss-schoffel

vss-ploegsnede

vss-najaar