Onderdelen verkoop

Vanuit ons uitgebreide onderdelenmagazijn kunnen wij veel onderdelen uit voorraad leveren. Van de merken die wij voeren zorgen wij altijd voor een ruime voorraad aan onderdelen, zodat u tijdens uw werkzaamheden zo min mogelijk stilstand heeft voor vervanging of reparatie.

 

Van de originele merkonderdelen zorgen wij dat de meest courante en essentiële onderdelen op de plank liggen. De delen die wij niet op voorraad hebben liggen kunnen we vaak binnen een dag aan u leveren. Alles om een zo optimaal mogelijke service te bieden voor u en uw machine.

 

U bent bij ons aan het juiste adres voor onderdelen van Fendt, Agrifac, Lemken, VSS Amac, VSS Agro, Baselier, Bijlsma Hercules, Irrifrance regenhaspels, Maschio, Gaspardo, Hak schoffeltechniek, Evers Agro en nog vele merken meer!

 

Ons advies: Ga voor origineel!

 

MyPartsPartner

Bij Mecha-Service heeft u via de website van My PartsPartner  https://www.kramp.com/shop-nl/nl van Kramp keuze uit een zeer compleet assortiment van ruim 200.000 onderdelen. U bestelt zelf uw onderdelen via MyPartsPartner en kunt deze de volgende dag bij Mecha-Service afhalen. Bij grote en regelmatige afname kunnen de bestelde onderdelen zelfs 's nachts bij u op uw bedrijf bezorgd worden. Alles om het voor u zo gemakkelijk mogelijk te maken.

 

Amac onderdelen

Bij Mecha-Service bent u aan het juiste adres voor al uw AMAC rooimachine onderdelen. Wij beschikken over het grootste assortiment aan AMAC-onderdelen van vrijwel alle gebouwde types en beschikken hiernaast ook over de kennis en onderdelenboeken van vrijwel al deze modellen. Mecha-Service laat diverse onderdelen, welke niet meer standaard aangeleverd worden, in eigen beheer maken, waardoor u gegarandeerd bent van een bedrijfszekere machine. Of u nu AMAC rollen, lagers of zeefmat zoekt, of u bent op zoek naar een hydropomp of hydromotor, u zit bij ons goed voor alle AMAC onderdelen!

 

Woont of werkt u niet bij ons in de buurt? Wij kunnen uw bestelling meestal dezelfde dag nog versturen, zodat u deze de volgende dag in huis heeft.

Contactgegevens magazijn:

-doede-terluin

Doede Terluin

T 0527 61 29 25

magazijn@mecha-service.nl

 


-sander-bredewold

 

Sander Bredewold

T 0527 61 29 25

sander@mecha-service.nl


 • magazijn Mecha Service

  magazijn Mecha Service

 • Lemken onderdelen

  Lemken onderdelen

 • Agco parts

  Agco parts

 • Agrifac onderdelen

  Agrifac onderdelen

beste-chaffeur-600

BEN JIJ DE BESTE TREKKERCHAUFFEUR VAN DE NOORDOOSTPOLDER OF MISSCHIEN WEL VAN NEDERLAND?

 

 • Stuur jij de grootste combinaties moeiteloos achteruit?
 • Weet jij hoe je een trekker en machine optimaal afstelt?
 • Ken jij je trekker van binnen en van buiten? Dan zoeken we jou!

 

Neem het op tegen de beste Trekkerchauffeurs van Nederland. Laat zien dat je niet alleen de beste stuurmanskunsten hebt, maar ook alles weet over veiligheid, het afstellen machines, bandenspanning, brandstofverbruik en natuurlijk het werken met de trekker en machine.

Ben jij uiteindelijk de beste Trekkerchauffeur van Nederland? Dan win jij een geheel verzorgde BBQ voor jou en je vrienden of collega’s.

 

Site waar ze zich kunnen aanmelden is:

https://trekkeronline.nl/beste-trekkerchauffeur