Op deze pagina kunt u allerlei informatie vinden over producten en diensten die wij voor u hebben uitgelicht. Bent u nu nieuwsgierig geworden of wilt u meer weten over één van deze uitgelichte onderwerpen dan kunt u natuurlijk altijd even contact met ons opnemen.


fendt-700-600-

NIEUWSTE FENDT 700 VARIO GEN7

Met de zevende generatie van de Fendt 700 Vario-serie brengt Fendt een volledig nieuwe ontwikkeling en breidt het vermogensspectrum uit tot 300 pk voor veelzijdige toepassingen.

 

De nieuwe motor, de optionele spoorwijdte van 60 inch, FendtONE aan boord en offboard en een nieuwe generatie van de voorlader Fendt Cargo onderscheiden de serie als een allrounder voor de wereldmarkt. Voor het eerst is de 700 leverbaar bij snelheden tot 60 km/ u. Technische innovaties van grote tractoren zoals VarioDrive of het innovatieve koelconcept leiden tot baanbrekende wendbaarheid in deze klasse. De Fendt 700 Vario zet daarmee weer nieuwe maatstaven.

In de zevende generatie bestrijkt de nieuwe serie met vijf modellen (Fendt 720 Vario, 722 Vario, 724 Vario, 726 Vario en Fendt 728 Vario) het vermogensbereik van 203 tot 283 pk (147 – 206 kW) volgens ECE R120.

Het Fendt DynamicPerformance (DP) multiperformance concept geeft tot 20 pk extra vermogen vrij in de Fendt 728 Vario DP via een vraaggestuurd besturingssysteem precies wanneer dat nodig is. Zo haalt het topmodel een maximaal vermogen van maximaal 303 pk.

 

Meer weten over de Fendt 700 Vario >>

lemken-actie

Hoe vroeger U koopt - hoe meer u kan besparen!

Profiteer nu van de hoge vroegkoopkorting op Lemken slijtdelen!

De prijs, kwaliteit en slijtvastheid van originele Lemken slijtdelen maken het verschil.

  • Bestelt u de Lemken slijtdelen in januari en/of februari 2023 dan ontvangt u korting op uw bestelling.
  • Op orders boven de € 750,- bruto excl. btw. ontvangt u 15% korting.
  • Op kleinere orders tot 750,- bruto excl. btw ontvangt u 10% korting.

 

Is uw ploeg toe aan een complete revisie?

Vraag ons dan een persoonlijke prijsopgave.

Doede T 0527 61 29 25

lemken-foto

fendtone-600

FendtONE

Het nieuwe FendtONE-platform laat als eerste uw machines en uw kantoor samensmelten tot één bedieningseenheid. FendtONE verbindt de vertrouwde bediening van de trekker via een terminal met de plannings- en beheerstaken die vanouds op kantoor plaatsvonden. Met FendtONE kunt u perceelsgegevens en opdrachten plaatsonafhankelijk op een computer of smartphone inplannen en deze data vervolgens naar uw machine verzenden. De weergave is daarbij steeds hetzelfde, zowel in de trekkercabine als online op kantoor of onderweg. Zo ondersteunt FendtONE u bij het toepassen van wettelijke regelingen ten aanzien van documentatie en bij het optimaliseren van al uw arbeidsprocessen.

Een overzicht van de praktische voordelen:

  • De eerste integrale bedieningsmethode die op de markt is
  • Maakt de unieke fusie van on- en offboard-wereld mogelijk
  • Draadloze gegevensoverdracht
  • Plaats- en tijdonafhankelijke gegevensbeheer via verschillende eindapparaten
  • Identieke bedieningslogica op de machine en op kantoor
  • Optimalisering van het hele arbeidsproces
  • Een open systeem, dat in de toekomst via interfaces de toegang tot en verbinding met andere systemen (bijvoorbeeld met FMIS) gaat verzorgen.

solitair-9duo

SOLITAIR 9+ DUO MET VERDEELDE ZAADTRECHTER

 

Iets minder dan een jaar na de succesvolle marktintroductie van de Solitair 9+ pneumatische zaadboor introduceren we zijn nieuwe "Duo" versie met verdeelde zaadtrechter. Deze machine biedt een breed scala aan opties voor het tegelijkertijd verspreiden van zaden, meststoffen en zelfs vanggewassen. Hiermee hebben we ons portfolio uitgebreid met een machine voor consequent kostenoptimalisatie van de marktfruitteelt.

 

Uitrusting

De zaadtrechter van de Solitair 9+ Duo bevat 1.850 liter.

De capaciteit kan worden gesplitst 50/50 of 60/40, afhankelijk van de behoeften.

Hierdoor zijn twee toepassingsvarianten mogelijk: single shot versie en double shot versie.

 

De Solitair 9+ Duo is verkrijgbaar in werkbreedtes van drie en vier meter.

MEER INFORMATIE

 

Guido Voerman

M +31(0)6 30 13 17 19

guido@mecha-service.nl