Onderhoud met kennis van uw machine

Planmatig onderhoud met gebruik van originele onderdelen, oliën en vloeistoffen verzekeren u van goede prestaties in het seizoen. De wintermaanden zijn bij uitstek de periode om uw machine goed te laten onderhouden, maar ook tijdens het seizoen is onderhoud van groot belang. U zorgt hiermee voor een maximale bedrijfszekerheid, u verbetert de prestaties en de waarde van uw tractor of machine blijft behouden.

 

Vaste onderhoudsprijzen

Voor onderhoud aan uw Fendt trekker kunnen wij u vaste onderhoudspakketten aanbieden waarbij u vooraf een prijsopgave voor onderhoud krijgt. Indien u (deels) het onderhoud zelf uitvoert zijn er ook vooraf samengestelde beurtpakketten leverbaar via ons onderdelen magazijn. 

 

Vermogen en brandstofverbruik

Houd de prestaties van uw trekker of machine op peil door ervoor te zorgen dat de aanvoer van lucht, de inspuiting van brandstof en het gebruik van juiste olie goed geregeld zijn. Draait uw motor optimaal en kan deze zijn maximale pk's goed benutten dan bespaart u ook nog eens flink op brandstof.

 

Wilt u weten of uw trekker nog steeds het juiste vermogen heeft volgens fabrieksopgave? Laat dan een professionele vermogensmeting uitvoeren. Wij gebruiken onze vermogenstester ook geregeld bij klachten en/of storingen. Dit geeft ons goed inzicht in wat het echte probleem is. Hierdoor kunnen we de storing of de klacht sneller en beter verhelpen.

 

In onze moderne werkplaats bent u aan het juiste adres voor gedegen onderhoud aan uw machine. Onze monteurs zijn stuk voor stuk goed opgeleid om uw machine repareren en te onderhouden. Voor een goede service is onze werkplaats opgedeeld in twee delen. Een afdeling voor tractoren en een afdeling voor machines. Hierdoor zorgen wij dat degene met het juiste specialisme aan uw machine of trekker werkt.

 

SKL Keuring van landbouwspuiten

In onze werkplaats kunnen wij inpandig landbouwspuiten met alle voorkomende boombreedtes SKL keuren. Het voordeel hiervan is dat wij onder alle weersomstandigheden (zelfs bij vorst) uw spuit SKL kunnen keuren om zo te zorgen dat uw spuit weer optimaal functioneert en voldoet aan de wettelijke keuringseis.

 

De SKL keuringsfrequentie voor landbouwspuiten is driejaarlijks. Deze drie jaar is het minimum, het kan uiteraard zijn dat bij bepaalde kwaliteits keurmerken een andere frequentie voorschrijven. Bij telers die gecertificeerd zijn volgens Milieukeur is het interval eens per twee jaar.

 

Het is ook mogelijk uw spuit op onze testbaan te testen op dwarsverdeling van de spuitdoppen. Zo zorgt u dat uw investering in gewasbeschermingsmiddelen optimaal verdeeld word over het gewas.

 

Kijk voor meer informatie over de SKL keuring op https://www.sklkeuring.nl

Contactgegevens werkplaats:

-gerard-bakker

Gerard Bakker

T 0527 61 29 25

gerard@mecha-service.nl

 


-sander-bredewold

 

Sander Bredewold

T 0527 61 29 25

sander@mecha-service.nl


 • werken-op-locatie

  werken-op-locatie

 • spuittesten

  spuittesten

 • werkplaats-op-het-land

  werkplaats-op-het-land

 • werkplaats

  werkplaats