agrifac

De innovatieve en duurzame veldspuiten van Agrifac

Condor veldspuiten zijn de meest stabiele, meest evenwichting en de meest duurzame zelfrijdende spuiten in de wereld. Een stabiel chassis zorgt voor een grotere werkbreedte. De bredere en robuuste J-boom geeft u meer capaciteit, meer snelheid en een betere spuitkwaliteit dan ooit tevoren. De steeds kleiner wordende kans zal voor u en uw gewassen met de Agrifac machine geen probleem zijn. Alle spuittechniek die we bij Agrifac ontwikkelen, sluit aan bij het 4e’s for Growers concept. Dit betekent dat efficiëntie, economisch, ergonomie en ecologie leidend zijn bij de ontwikkeling van onze producten.

VERKOOP

guido-voerman

Guido Voerman

M +31(0)6 30 13 17 19

guido@mecha-service.nl

 


roy-stam

 

Roy Stam

M+31 (0)6 30 68 72 89

roy@mecha-service.nl

widetrack

CONDOR WIDETRACK

endurance

CONDOR ENDURANCE

Altijd in Balans

Hoe brengen we de stabiliteit van het stabiele chassis van de Condor over op de sproeiboom? De oplossing is BalancePlus. Onze hoge kwaliteit J-Boom rolt vrijelijk over een maanvormige vering die de sproeiboom perfect in balans houdt bij hoge snelheid en op elk oppervlak.

 

Optimaal gebruik van water

De grote en goed gebalanceerde sproeiboom in combinatie met een pompsysteem dat het optimaal gebruik van water en het spuitmiddel garandeert, noemen wij GreenFlowPlus. Het sproeit 99.99% van de vloeistof. De constante sproeidruk zorgt ervoor dat de juiste hoeveelheid van vloeistof wordt gesproeid. De toedieningssnelheid is altijd constant en er blijven geen restvloeistoffen achter in de tank als het spuiten voltooid is. Dit maakt het systeem milieuvriendelijk en zeer gemakkelijk om schoon te maken.

 

Innovatieve spuittechnieken

De Agrifac Condor is leverbaar met diverse mogelijkheden aan spuittechnieken. Met HighTechAirPlus (HTA) is een driftreductie van 95% mogelijk. AirFlowPlus biedt u een driftreductie van 97,5% met een 50% driftreducerende dop, waarbij de luchtondersteuning het gewasbeschermingsmiddel naar de juiste plek geleidt.

Met de optionele FastFoldPlus optie vouwt u razendsnel, veilig en soepel uw boom uit en in.

 

Wilt u plaats specifiek uw gewasbeschermingsmiddelen in hoeveelheid variëren? Dan heeft u de keuze StrictSprayPlus. De toekomst in gewasbescherming!

 

fendt

agrifac

lemken

vss-agro

vss-amac

steketee

irrifrance

baselier

hak

ptg