-irrifrance

Irrifrance is een merk wat al sinds de jaren '70 beregeningshaspels in eigen huis fabriceert. Deze haspels in combinatie met hun (eenvoudig te bedienen)  beregeningscomputers, staan bekend om hun efficiënte beregening. Deze haspels zijn erg in trek bij agrarische bedrijven die veel (moeten) beregenen, vanwege de zeer goede bouwkwaliteit en duurzaamheid. Ook gemeentes maken graag gebruik van onze haspels voor onderhoud van sport en recreatie velden.

 

Irrifrance is met zijn uitgebreide assortiment aan beregeningshaspels een uitstekende partner voor ons om dealer van te zijn. Naast het grote assortiment is de kwaliteit van de haspels zeer goed, waardoor Irrifrance inmiddels een goed bekende naam is in de beregeningswereld.

 

De nieuwe generatie beregeningsmachines van Irrifrance staan bekend om hun gebruiksvriendelijkheid, efficientie, elektronische besturing en hun eenvoudig bedienbare en zeer secure Irrodiseur computers. De machines van Irrifrance zijn verder ontworpen voor een zeer hoge stabiliteit en in de productie worden zeer hoge eisen gesteld aan de grondstoffen. Hierdoor bent u verzekerd van een lange levensduur van uw Irrifrance haspel.

 

Meer infrmatie op www.irrifrance.nl

VERKOOP

-guido-voerman

Guido Voerman

M +31(0)6 30 13 17 19

guido@mecha-service.nl

 


-roy-stam

 

Roy Stam

M+31 (0)6 30 68 72 89

roy@mecha-service.nl


 • Irrifrance Optima 1020

  Irrifrance Optima 1020

 • Irrifrance Optima 1032

  Irrifrance Optima 1032

 • Irrifrance Optima1055

  Irrifrance Optima1055

 • Irrifrance Optima 1032

  Irrifrance Optima 1032

fendt

agrifac

lemken

vss-agro

vss-amac

steketee

chd

irrifrance

baselier

hak

ptg