Bedankt voor uw interesse in Mecha-Service en onze producten. Wij zijn dealer van diverse toonaangevende merken en kunnen u hiervoor een uitgebreid servicepakket leveren.

 

Onze specialisatie op gebied van landbouwmechanisatie bestaat uit verkoop, onderhoud, reparatie, verkoop van onderdelen en we voorzien u van het juiste advies over uw machinepark.

 

Voor reparatie én onderhoud op locatie bent u bij ons ook aan het juiste adres. Onze servicemonteurs staan voor u klaar om met een van onze volledig ingerichte servicebussen naar u toe te komen. Wij informeren u graag over de mogelijkheden die we u kunnen bieden.

 

Op onze website leiden we u graag rond langs onze producten en services.

 

Voor vragen kunt u onderstaand formulier invullen of via de contactpagina de juiste medewerker opzoeken.

 

Ons team is u graag van dienst!

Onderdeel van de Mechan Groep

Sinds 2021 zijn wij onderdeel van de Mechan dealer Groep gevestigd in Achterveld. De Mechan Dealer Groep bestaat uit negen dealers, verspreid over Nederland en zijn onderdeel van de Mechan Groep, distributeur van Fendt, Massey Ferguson, Valtra en Fella.

 

De slogan van Mechan Groep is ‘Equip to grow’. ‘Je moet je als bedrijf goed uitrusten om te kunnen groeien. Door de samenwerking binnen ons concern hebben wij onze positie versterkt.

 

mechangroep

 

mecha-service