VSS Agro Voorzetwoeler

De steeds groter en zwaarder wordende landbouwmachines maken het nodig meer aandacht te besteden aan de verdichting van de ondergrond. De VSS Agro MTO-U meervoudige ondergrond woeler biedt alle voordelen van de woelers en bouwvoorlifters maar kan bovendien in combinatie met andere werktuigen worden ingezet. Het enkelbalks-concept maakt het mogelijk om de woeler als tussen machine te gebruiken i.c.m. bijvoorbeeld een rotorkopeg. Door het robuuste ontwerp en de grote vrije ruimte onder de balk variërend van 80-120cm (tand afhankelijk) vormt bewerking van 15 tot 40 cm geen probleem. Dankzij deze grote bodemvrijheid is een combinatie met andere werktuigen goed mogelijk. In het midden is ruimte voor een aftakas voor gebruik met aangedreven werktuigen. De standaard hef die zich op de machine bevindt heeft een maximaal toelaatbare belasting van 3,5 ton. Optioneel zijn de zwaardere  hydraulische hefinrichting van 4,5 ton mogelijk.

 

VSS Agro Sporenwoeler

Met de VSS Agro Sporenwoeler is het mogelijk om het probleem van vast gereden sporen grondig aan te pakken. Deze zeer robuust uitgevoerde sporenwoeler heeft standaard een vrije ruimte onder de balk van 70 cm. De sporenwoeler wordt standaard voorzien met beitels van 80mm en verwisselbare voorsnijmessen, naar keuze zijn er ook beitels van 220 of 300mm beschikbaar. De vorm van de beitel zorgt voor een relatief geringe trekkracht, daarnaast komt de sporenwoeler gelijk op diepte. Tevens is het mogelijk om de sporenwoeler uit te voeren als graslandwoeler, door het toepassen van vlakke schijven.

 

VSS Agro Bouwvoorlifters

De VSS Agro bouwvoorlifter is gebaseerd op de VSS Agro woeler en bestaat uit een dubbelbalks stalen kokerframe, robuuste driepuntskop, MTO-woeler tanden en hieraan standaard brede beitels van 500mm of naar keuze van 220 en 300mm. Achter de bouwvoorlifter zit standaard een verkruimelrol met een diameter van 620mm. Deze is voorzien van traploze diepteregeling, breedte van de standaarduitvoering is drie meter met vijf woelertanden verdeelt over twee balken.

VSS Agro Schijveneg

De goede werking van de schijven in een culti-disc en frontfurrowdisc heeft geleid tot de ontwikkeling van de VSS Agro Schijveneg. Deze unieke schijveneg geeft een volledige stoppelbewerking, waardoor een goed kiembed wordt gecreëerd en zorgt voor een optimale verkruimeling van de grond. De gekartelde schijven Ø 520 mm zijn traploos in hoek verstelbaar per rij. Hierdoor kan in alle omstandigheden gewerkt worden. De schijveneg kan gecombineerd worden met een MTO-U Voorzetwoeler. Tevens is het ook mogelijk om de schijveneg in combinatie met een zaaimachine te gebruiken door de dubbele bok op de machine.

 

VSS Agro Culti-disc

De VSS Agro Culti-Disc is een combinatie van een vleugel-tand en schijven cultivator. De machine is uitgevoerd met rechte tanden en speciale ganzenvoet beitels en heeft onder de balk een ruimte van 820 mm Achter de tanden zijn kartelschijven met een diameter van 460 mm gemonteerd die zorgen voor een uitermate goede menging van grond en mest. De grond wordt over de hele breedte afgesneden. De machine is uitgevoerd met een rol met een diameter van 620 mm met 8 buizen. Het geheel kan goed worden afgesteld met de eenvoudige diepteregeling.

 

De werkdiepte van de schijven kan ook apart worden ingesteld. De Culti-Disc levert een goede vlaklegging en er kan met hoge snelheid mee gereden worden.

 

Voor meer informatie over de VSS AGRO NAJAARSBEWERKING klik hier


 • najaarsbewerking

  najaarsbewerking

 • najaarsbewerking

  najaarsbewerking

 • najaarsbewerking

  najaarsbewerking

 • najaarsbewerking

  najaarsbewerking

VSS AGRO PROGRAMMA

vss-voorjaar

vss-drukverdeel

vss-selectiewagen

vss-schoffel

vss-ploegsnede

vss-najaar