Programma voor donderdag 28 februari & vrijdag 1 maart

 

Verlengingsbijeenkomst Spuitlicentie

Thema "Veiligheid en techniek"

 

Donderdag 28 februari

13.30 - 16.30 uur (inloop vanaf 13.00 uur)

 

Vrijdag 1 maart

09.00 - 12.00 uur (inloop vanaf 8.30 uur)

 

Samen met Profytodsd, waterschap Zuiderzeeland en Agrifac geven wij u en uw medewerkers de gelegenheid om op Donderdag 28 februari of op Vrijdag 1 maart een punt te behalen voor het thema Veiligheid en Techniek door het bijwonen van de hieronder vermelde workshops. U kunt zich via onze website voor één van deze dagen inschrijven. Wees er snel bij, want er is beperkt plaats. Na inschrijving ontvangt u een bevestiging van Profytodsd.

Workshops

1. Verzorgd door Profytodsd
Doppenadvies aan de hand van praktijk demonstratie spuitbeeld door middel van doppenkast in donkere ruimte met fluoriserend licht en contrast vloeistof.
Veiligheid tijdens werkzaamheden en vullen van de spuit.

2. Verzorgd door Waterschap Zuiderzeeland
Spreker Bert van den Bosch. Presentatie en uitleg van nieuwe regelgeving omtrent DRD lijst (Drift Reducerende Doppen), DRT lijst (Drift Reducerende Technieken) en omgang met drukregistratie voorziening. Inclusief gelegenheid tot vragen.

3. Verzorgd door Agrifac
Demonstratie van nieuwe technieken om middelenreductie te bewerkstelligen. Te denken valt aan Strict Spray Plus en Dynamic Dose Plus.  

aanmelden
(opgave vereist, kosten €30,-)

 

spuitlicentie-logos

 

 


 

 

Kennisbijeenkomst spuittechnieken

Vrijdag 1 maart

14.00 - 17.30 uur

 

Voor iedereen die nog niet toe is aan het behalen van een punt voor de spuitlicentie of iedereen die gewoon geïnteresseerd is in de nieuwste regelgeving en de nieuwste spuittechnieken geven wij op deze middag een kennisbijeenkomst. U hoeft zich hiervoor niet aan te melden.

Programma
14.00 – 14.30 uur

Ontvangst met thee en koffie

14.30 – 17.30 uur

Uitgebreide informatie bijeenkomst met de volgende sprekers en onderwerpen

Spreker Bert  van  den  Bosch van Waterschap  Zuiderzeeland. Presentatie en uitleg van nieuwe regelgeving omtrent DRD lijst (Drift Reducerende Doppen), DRT lijst (Drift Reducerende Technieken) en omgang met drukregistratie voorziening. Inclusief gelegenheid tot vragen.

Uitleg over drukregistratie systemen door Mecha-Service.

Presentatie door Agrifac met live demonstratie van nieuwe innovaties en ontwikkelingen bij Agrifac als Strict Spray Plus en Dynamic Dose Plus.

Regelgeving naar de praktijk gebracht door Profytodsd met aansluitend doppenadvies en gelegenheid tot vragen bij doppenkast en praktijktest.

Hierna krijgt u tijdens ons open huis ruimschoots de gelegenheid om uw vragen te stellen aan ons en aan de sprekers van deze middag. Voor de inwendige mens wordt gezorgd.

 

 


 

 

Open huis

vrijdag 1 maart

17.30 - 22.00 uur

 

Op deze avond openen wij, Mecha-Service, onze deuren voor u om een kijkje in ons mooie bedrijf te nemen en kennis te maken met een groot aanbod van ons leveringsprogramma.

Onze partner op het gebied van spuitadvies, Profytodsd, zal hierbij ook aanwezig zijn om u aan de hand van de praktijk te adviseren over de beste doppenkeuze.