Ropa Maschinenbau staat bekend als een fabrikant die kwalitatief zeer goede machines bouwt voor de bietenoogst. Dit komt alleen al tot uiting doordat dit merk Europees markleider is met zijn uitgebreide scala aan modellen.

 

De ROPA Maschinenbau fabriek is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een belangrijke fabriek voor de productie van machines in de suikerbieten technologie.  ROPA heeft momenteel ca. 300 medewerkers op het hoofdkantoor in Sittelsdorf en heeft de afgelopen jaren veel energie en kapitaal gestoken in de ontwikkeling van nieuwe producten en in het optimaliseren van het productieproces. ROPA machines worden verkocht over de hele wereld en door de toenemende vraag naar deze kwalitatief hoogwaardige ROPA machines is er veel geïnvesteerd in nieuwe productie installaties en in gebouwen.

 

In 2012 heeft Ropa de fabriek en producten overgenomen van WM Kartoffeltechnik, dit is nu de vestiging Ropa Rheinland/Viersen. Na een periode van ontwikkeling heeft Ropa op de Agritechnica van 2013 een geheel nieuwe twee-rijige getrokken aardappelrooimachine gepresenteerd. Dit model is het begin van een uitgebreide range aan aardappelrooiers.

 

U kunt op onderstaande foto klikken voor meer informatie over de Ropa Keiler aardappelrooimachines: