-Bijlsma Hercules

Door de jaren heen heeft Bijlsma Hercules zich ontwikkeld tot een toonaangevende fabrikant van machines voor het in- en uitschuren, sorteren en opzakken van aardappelen, uien, wortelen en andere knolvormige gewassen.

 

Wat in 1938 begon als hoefsmederij, is door de jaren heen uitgegroeid tot een toonaangevende fabrikant van machines voor het in- en uitschuren, sorteren en opzakken van aardappelen, uien, wortelen en andere knolvormige gewassen. De stap van hoefsmederij naar fabrikant van landbouwmachines is kleiner dan het lijkt. Vestigingsplaats Franeker ligt namelijk in een belangrijk aardappelteeltgebied en om tot een efficiëntere bedrijfsvoering te komen, ontstond bij de telers van pootgoed de behoefte om te mechaniseren.

 

Terwijl vroeger het leveringsprogramma hoofdzakelijk uit standaard machines bestond, is er vandaag de dag duidelijk een tendens naar klant specifieke machines en installaties. Dat heeft ertoe geleid dat wij een uitgebreid pakket machines bieden wat zich door de jaren heen verder heeft ontwikkeld. Het leveringsprogramma is onderverdeeld in drie groepen: inschuren, sorteren en verwerken. Iedere groep bevat haar eigen machines in diverse uitvoeringen.

 

Inmiddels staat de derde generatie Bijlsma aan het roer en kunt u onze rood-gele machines overal ter wereld aantreffen, want de kwaliteit en prestaties van een “Bijlsma Hercules” worden op ieder continent erkend. De verkoop, engineering, productie, montage en service worden allemaal centraal geregeld vanuit de hoofdvestiging in Franeker. Dankzij meer dan 80 jaar aan kennis en ervaring kunnen wij u bij iedere situatie de meest optimale oplossing garanderen.

 

 

Meer informatie op www.bijlsmahercules.nl

VERKOOP

-martijn-heijboer

Martijn Heijboer

M +31(0)6 83 53 74 46

martijn@mecha-service.nl

 


-guido-voerman

Guido Voerman

M +31(0)6 30 13 17 19

guido@mecha-service.nl


 • voorsorteerder-achter-stortbak

  voorsorteerder-achter-stortbak

 • bkv-2880

  bkv-2880

 • bsb-5120

  bsb-5120

 • sorteerinstallatie

  sorteerinstallatie

fendt

agrifac

lemken

vss-agro

vss-amac

bijlsma

maschio-gaspardo

baselier

irrifrance

hak

ptg

evers

downs