Agrifac is trots om akkerbouwers en loonwerkers de meest innovatieve getrokken veldspuit in de wereld aan te kunnen bieden, de Agrifac Milan. De Milan biedt het meeste comfort en perfecte spuitresultaten en dus de optimale bescherming voor uw gewassen. Ook is de Milan de enige getrokken spuitmachine op de markt met de technologie van een zelfrijdende spuitmachine.

 

Every Drop Hits the Right Spot

Elke druppel op het juiste moment, in de juiste hoeveelheid, op de juiste plaats! Dat is de enige manier om het beste resultaat te bereiken, en dat is wat Agrifac bedoeld met spuitkwaliteit. 

Het spuitresultaat hangt af van verschillende factoren. Beginnend bij een stabiele spuitboom en een constante druk in het systeem. Agrifac heeft een spuitsysteem ontwikkeld die dat mogelijk maakt. De Milan is daarom onder andere uitgerust met het slim ontworpen GreenFlowPlus systeem en zorgt voor een optimaal spuitresultaat. Agrifac blijft doorgaan met het ontwikkelen van nog betere spuitresultaten en het verbeteren van bestaande systemen.

 

Optimale gewasbescherming met de Agrifac Milan

GreenflowPlus – Geen restvloeistof, optimale gewasbescherming

Het unieke Agrifac spuitsysteem GreenFlowPlus zorgt, in combinatie met de spuitdoppen en de luchtdruk geregelde drukregelaar, voor continue circulatie van de spuitvloeistof in het hele systeem. Circulatie op hoge druk, waardoor dit systeem het mogelijk maakt om elk gewenst moment te starten met spuiten. Ook zijn hierdoor de restvloeistoffen tot een minimum gereduceerd. Dit bespaard kosten en is goed voor het milieu. 

 

Voor meer informatie over de Agrifac Milan klikt u hier

 

[terug]