Vanuit ons uitgebreide onderdelenmagazijn kunnen wij ontzettend veel onderdelen uit voorraad leveren. Van de merken die wij voeren zorgen wij altijd voor een ruime voorraad aan slijtdelen, zodat u tijdens uw werkzaamheden zo min mogelijk tijd kwijt bent aan onderhoud en reparaties. Van de niet-slijtdelen zorgen wij dat de meest courante onderdelen op de plank liggen en de onderdelen die wij niet hebben liggen kunnen we vaak binnen een dag aan u leveren. Alles om u tevreden te houden over ons en onze producten.

 

Indien u online een gedeelte van onze producten wilt bekijken klik dan hier voor My PartsPartner, de webwinkel voor agrarische onderdelen die u online kunt bestellen. U krijgt van ons de factuur, waarna u op rekening of via automatische incasso kunt betalen.

 

 

LEMKEN SLIJTDELEN ACTIE: TOT 20% KORTING!!*

WIST U DAT ORIGINELE ONDERDELEN VAAK GOEDKOPER OF WEINIG DUURDER ZIJN DAN IMMITATIE SLIJTDELEN? DE KWALITEIT EN SLIJTVASTHEID MAKEN HET VERSCHIL...    

 

ONS ADVIES: GA VOOR ORIGINEEL!

*INFORMEER NAAR DE VOORWAARDEN

 

Wilt u persoonlijk contact over de onderdelen die u zoekt neem dan contact op met Doede Terluin op 0527-612925 of mail naar magazijn@mecha-service.nl

 

Wij leveren onder andere onderdelen voor de volgende merken: Fendt, Kubota, Agrifac, Lemken, Maschio, Gaspardo, Baselier, Amazone, VSS Amac, VSS Cappon, VSS Agro, Irrifrance, Lely, VGM kipwagens en AG Leader / Autofarm.  (Naast deze merken kunnen wij ook slijtdelen leveren voor bijna alle andere gangbare merken/machines)

 

Klik hier voor Amac onderdelen