-lemken

 

"Een perfect zaaibed als fundament voor een optimaal gewas"

 

Het ideale zaaibed is de basis voor een optimale groei en opbrengst van de planten. Lemken bied met hoogwaardige werktuigen een zeer complete lijn van zaaibedbereiders die naast een hoge bewerkingscapaciteit ook lage slijtagekosten als grote voordelen hebben.

 

Rotorkopeggen

De Zirkon 8 en Zirkon 10 van Lemken zijn zeer slijtvast en onderhoudsvriendelijk ontworpen en hebben een aantal unieke kenmerken als: Een hoge afgeschuinde bovenzijde voor een grotere lagerafstand en betere lossing van het vuil, mogelijkheid om voor snelwisseltanden te kiezen, voorbereidingen om eenvoudig een Lemken zaaimachine erop te monteren en in het middel liggende pendelassen voor een optimale bodemaanpassing bij grotere werkbreedtes.

 

Zaaibedbereiders

Als het nu om de Quarz, de Korund of de System-Kompaktor gaat, biedt Lemken u altijd een machine die bij u past. De compacte Quarz voor in de fronthef, de doeltreffende Korund met een laag eigen gewicht en de System-Kompaktor voor optimaal resultaat in slechts een werkgang bieden u de keus om een machine te kiezen die bij u past.

 

Voor uitgebreide informatie over deze modellen klikt u hier om naar de Lemken website te gaan.

 

 

 

[terug]

 

Klik op onderstaande foto's om het fotoalbum te openen


  • lemken-test