Bijlsma Hercules

Crop handling technology

 

Onder de groep `Crop Handling Technology` bieden wij een uitgebreid pakket met standaard machines van Bijlsma Hercules, waarin per type machine verschillende modellen geboden worden. Aangevuld met standaard opties of klantspecifieke aanpassingen, zijn we bijna altijd in staat u de juiste oplossing te bieden, uitermate geschikt voor uw toepassing.

 

Continue vernieuwingen

Bijlsma Hercules is continue bezig met vernieuwingen. Ze zijn in ontwikkeling om u als gebruiker te blijven bedienen met nieuwe machines en met verbeteringen in huidige machines. Een grote vernieuwing is bijvoorbeeld de zelfreinigende spiraal in de stortbakken. Deze zorgt voor een continue reiniging van de spiraal, wat te zien is in het volgende filmpje:

 

 

Grading technology

 

Sorteren met minder personeel

Sorteerinstallaties bieden door hun samenstelling de mogelijkheid om het sorteerproces met een minimum aan bedieningspersoneel te laten plaatsvinden. Het ruimtebesparende concept in combinatie met gunstiger arbeidsomstandigheden, leiden al snel tot verlaging in de kosten van de bedrijfsvoering. Temeer omdat het hart van zo'n installatie vrijwel altijd gevormd wordt door één of meerdere machines uit het standaard leveringsprogramma. Bijlsma Hercules hoeft het wiel dus niet telkens opnieuw uit te vinden, maar slechts aan te passen aan de specifieke wensen, met als resultaat een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding.


Een optimale kwaliteit

Een complete installatie verbetert in vrijwel alle gevallen ook de productkwaliteit. Dit vanwege de kortere weg die het product hoeft af te leggen en de optimale afstelling van de machines op elkaar. De ontelbare mogelijkheden betreffende de samenstelling en bouwwijze van een installatie garanderen u de meest ideale oplossing voor uw omstandigheden. Wij helpen u graag om tot dit resultaat te komen.

Installaties kunnen met name op het gebied van wegen, verpakken en palletiseren van meerdere arbeidsverlichtende componenten worden voorzien. In bijna alle gevallen is het mogelijk om bestaande machines in de installatie te integreren.

 

Lees verder op de website van Bijlsma Hercules...

 

Neem hier vast een voorproefje op de procuctlijn van Bijlsma Hercules:

arrow
Fendt-g Agrifac-g Lemken-g Bijlsma Hercules-g Maschio-g Gaspardo-g VSS Agro-g Baselier-g Irrifrance-g
Home | Merken | Bijlsma Hercules
Bijlsma Vervolg

Bijlsma Vervolg

4
Bijlsma Vervolg

Bijlsma Vervolg

4
Bijlsma Vervolg

Bijlsma Vervolg

4
Bijlsma Vervolg

Bijlsma Vervolg

4

Aanmelden Nieuwsbrief

Mecha-Service | MiracleWeb 3.0