Regent beveiligings systemen voor de landbouw

 

JAARLIJKS WORDEN ER IN NEDERLAND STEEDS MEER (LAND-) BOUWMACHINES EN ANDER ZWAAR MATERIEEL GESTOLEN!

 

Voor u als eigenaar van zo’n deze machines is dit een situatie die veel ergernis en geld kost. De verzekeraar zal immers vaak niet de volledige schade vergoeden, laat staan de immateriële schade die u ondervindt.
Alle reden voor u als eigenaar van deze machines om beveiligingsmaatregelen te treffen.

 

 

Track & Trace

1. Regent Track & Trace PREPAID

De volledige productlijn wordt standaard geleverd op basis van het goedkoopste prepaid systeem van Europa. Dit betekent dus alle voordelen van track en trace, maar dan zonder abonnement.

 

2. Regent Track & Trace AANGESLOTEN OP MELDKAMER

Indien uw verzekeraar een Track & Trace unit verplicht stelt op uw (land-)bouwmachine of ander zwaar materieel, biedt Regent Mobile Security een abonnement op een professionele PAC meldkamer.

Ruimte beveiliging Regent Mobile Security biedt diverse soorten ruimte beveilingings systemen aan. Denk hierbij aan beveiliging met bewegingsdetectie, hitte beveiliging (ook voor stoffige ruimtes) voor brandgevaar, en temperatuur beveiliging waarbij een alarm wordt gegeven wanneer de temperatuur buiten de ingestelde waardes vallen. Tevens is er een Powerguard leverbaar die melding geeft bij stroomuitval. Al deze systemen werken draadloos en kunnen u een GSM bericht sturen bij een alarm melding.

GSM Module voor regenhaspels In het assortiment van Regent Mobile Security zit ook een GSM module voor het gebruik in o.a. regenhaspels. Een eenvoudige module die een waarschuwing geeft als bijvoorbeeld te haspel stopt met opwinden.

Beveiliging van gereedschappen of losse componenten

De Smartbox beveiligt uw apparatuur door middel van een 'slimme' beveiligingskabel. Wanneer de kabel wordt verbroken zal de Smart box alarm slaan door middel van een Sirene en optioneel een doormelding naar maximaal 5 telefoonnummers. De kabel kan varieren van 2,5 meter tot 100 meter lengte. Standaard wordt er een 5 meter kabel bijgeleverd. De Smartbox is een Heavy Duty beveiligings systeem voor al uw kleine of grote apparatuur.


Heeft u nog vragen? Bel Martijn op 0527-612925 of mail naar martijnheijboer@mecha-service.nl

 

Webshop

klik hier