10 december


Vaste onderhoudspakketten en pakketprijzen voor Fendt onderhoud

Kwaliteit en Fendt zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. U kocht uw Fendt toch ook vanwege de bijbehorende kwaliteit?

 

Het is daarom belangrijk om bij onderhoud en reparaties originele Fendt onderdelen te gebruiken. U kocht immers geen Fendt om ‘m daarna tekort te doen met niet originele onderdelen. Alle originele Fendt onderdelen voldoen aan de hoogwaardige specificaties van de Fendt fabriek, en zijn goedgekeurd door de Fendt constructeurs. Uiteraard zorgen originele Fendt onderdelen voor een perfecte werking van uw Fendt. Waar en wanneer U uw Fendt ook nodig heeft. Bovendien zullen originele onderdelen de inruilwaarde van uw Fendt alleen maar verhogen. Hoe meer Fendt, hoe beter!

 

Om het voor u nóg aantrekkelijker te maken bied Fendt u complete onderhoudspakketten voor uw 500, 1000 of 2000 uren beurt. Met deze pakketten voorziet u uw Fendt iedere 500 uur van het juiste onderhoud. Zo kunt u gemakkelijk de juiste onderdelen bestellen om zelf uw onderhoud te doen. Allen tegen vaste prijzen en allen compleet origineel.

 

Uw periodiek onderhoud kunt u natuurlijk ook door onze specialisten laten uitvoeren. Zij controleren uw trekker aan de hand van een checklist en voeren het periodiek onderhoud uit volgens de Fendt richtlijnen. Wij werken hiervoor met vaste pakketprijzen, zodat u vooraf exact weet wat u kunt en mag verwachten. Meerwerk zullen wij altijd in overleg met u uitvoeren. Kiest u voor onze complete servicepakketten dan belonen wij u tijdelijk met een gepersonaliseerde jas!

 

Bent u benieuwd naar de prijzen van ons onderhoud? Laat u verrassen door de interessante tarieven zonder verrassingen achteraf.

 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Doede van ons magazijn voor onderdelen pakketten of met Gerard van de werkplaats wanneer u het onderhoud door ons wilt laten uitvoeren.

 

Contactgegevens vind u hier
ms-vaste-onderhoudsprijzen


11 november


55 jaar Mechan & Fendt

 

fendt

In 1964 haalde Gebr. De Vor BV in Achterveld officieel de Fendt Favorit 3 naar Nederland. Nu, 55 jaar en vele duizenden Fendt tractoren en machines later, is Mechan Groep uitgegroeid tot een moderne, toonaangevende distributeur, die het volledige Full Line programma van Fendt via 33 dealers in 10 provincies aanbiedt.

 

Wij vieren dit 55-jarig jubileum groots: we geven u maar liefst € 5.500,- korting op een voorraadtrekker of op een voorraadmachine uit het Fendt Full Line programma. Of kiest u liever voor een 0% financiering over een periode van 55 maanden, met een uitgestelde betaling van 5 maanden? Dat kan ook. Voor Fendt maaiers, schudders en harken geldt - naar keuze - een korting van € 550,- of een betaling in drie gelijke jaarlijkse delen.

 

Voor de snelle beslissers is deze actie ook te combineren met de 1+ deal, waardoor uw voordeel nog verder oploopt;

 

De 1+ Deal

Wanneer je dit jaar een Fendt product hebt gekocht kun je gebruikmaken van de 1+ deal. Dat betekent dat er bij een tweede aankoop (tussen 4 juli en 30 november 2019) over beide machines 1% bruto korting wordt berekend. Dit kan uiteindelijke een flinke korting opleveren. Ook voor een derde aankoop kan de actie gelden. Wel moet er een minimaal één trekker in de combinatie zitten. 

 

De belangrijkste regels op een rijtje: 

Koop een Fendt trekker plus een andere trekker of machine uit het Fendt programma.De eerste koop is na 01-01-2019De tweede (en derde) koop is tussen 04-07-2019 en 30-11-2019

En ontvang 1% korting over de brutowaarde van beide machines! 

 

Een rekenvoorbeeld...

Klaas Boswerker koopt op 12 februari een Fendt 724 met een brutoprijs van €285.000,-. Hij overweegt nu de koop van een Slicer 3160 FPKC Frontmaaier, met een brutoprijs van €18.900. 
Resultaat: Dhr Boswerker kan gebruikmaken van een korting van maar liefst €3.039 op de Slicer (1% van de Fendt 724 + 1% van de Frontmaaier).

fendt-1-deal-cheque

  

16 oktober

 

Aardappelen en bewaring “Grading Technology”

 

bijlsma-hercules

Sorteren met minder personeel

Sorteerinstallaties bieden door hun samenstelling de mogelijkheid om het sorteerproces met een minimum aan bedieningspersoneel te laten plaatsvinden. Het ruimtebesparende concept in combinatie met gunstiger arbeidsomstandigheden, leiden al snel tot verlaging in de kosten van de bedrijfsvoering. Temeer omdat het hart van zo'n installatie vrijwel altijd gevormd wordt door één of meerdere machines uit het standaard leveringsprogramma. Bijlsma Hercules hoeft het wiel dus niet telkens opnieuw uit te vinden, maar slechts aan te passen aan de specifieke wensen, met als resultaat een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding.


Een optimale kwaliteit

Een complete installatie verbetert in vrijwel alle gevallen ook de productkwaliteit. Dit vanwege de kortere weg die het product hoeft af te leggen en de optimale afstelling van de machines op elkaar. De ontelbare mogelijkheden betreffende de samenstelling en bouwwijze van een installatie garanderen u de meest ideale oplossing voor uw omstandigheden. Wij helpen u graag om tot dit resultaat te komen.

Installaties kunnen met name op het gebied van wegen, verpakken en palletiseren van meerdere arbeidsverlichtende componenten worden voorzien. In bijna alle gevallen is het mogelijk om bestaande machines in de installatie te integreren. Lees meer >
 
ms-goed-bewaren

20 augustus


Volop actie bij Fendt en Mecha-Service!

 

fendt 

Momenteel is er volop actie bij aanschaf van een Fendt product. Zo zijn er diverse Fendt hooibouwmachines die we als demo leverbaar hebben met zeer interessante kortingen en krijgt u 1% extra korting op de bruto prijs van trekker en machine als u naast een Fendt trekker ook een Fendt machine aanschaft.

 

Heeft u wel interesse in een Fendt trekker, maar niet in een werktuig? Informeer dan bij ons naar de scherp geprijsde Fendt modellen. Zelf samen te stellen, helemaal naar uw wens! Zo zijn er modellen met een voordeel van meer dan €6000,- op fronthef en front aftakas.

 

Tevens hebben we wisselend jong gebruikte trekkers of demo modellen op voorraad en kunnen we ook uw zoekopdracht invullen.

 

Nieuwsgierig?

Neem contact op met Harrie Peters 06 51 22 29 67 voor een scherpe offerte.


ms-volop-actie

  


11 juli


Duurzaamheid "Daar waar nodig"

 

Wat als we een veldspuit zouden hebben die enkel spuit waar nodig? Het herkennen van een onkruid plant en deze dan ook alleen bespuiten. Wat als we door middel van camera’s kunnen zien waar er meer of minder toediening nodig is van een middel? Dat zou de duurzaamheid van onze landbouw zeker vergroten.

 

agrifac

Deze techniek is ontwikkeld door Agrifac en word inmiddels gevoed door de praktijk. Het nog meer herkennen van planten en situaties en het reageren daarop.

Lees meer >


ms-daar-waar-nodig
 


12 Juni

 

Pootgoed “voorop in kwaliteit”

 

De Noordoostpolder is nog steeds het gebied met de meeste pootgoedtelers in Nederland. Één van de uitgangspunten hiervoor is de hoge kwaliteit die de telers in de Noordoostpolder realiseren. Op mechanisch gebied dragen wij ons steentje hieraan bij. Door machines te leveren die uitermate geschikt zijn voor de pootgoedteelt. Van grondbewerking tot gewasverzorging en met inschuren en sortering. De juiste machine voor de juiste taak.

 

baselier

BASELIER ontwerpt en produceert rijenfrezen, volveldfrezen, rugvormers en loofklappers voor grondbewerking en aardappelteelt. Door de jarenlange ervaring (sinds 1951) in het ontwerpen en produceren van machines heeft Baselier een grote naam opgebouwd in de agrarische wereld. Lees meer >

 

agrifac

De machines van Agrifac worden gebouwd volgens de 4E's: Efficiënt, Economisch, Ergonomisch en Ecologisch. Op deze manier worden machines ontwikkeld die goed zijn voor ondernemer, chauffeur, leverancier en milieu. In al deze machines is verder de filosofie "brilliant simple" steeds dieper doorgevoerd, waardoor machines eenvoudiger en effectiever te bedienen zijn. Lees meer >

 

bijlsma-hercules

Onder de groep `Crop Handling Technology` bieden wij een uitgebreid pakket met standaard machines van Bijlsma Hercules, waarin per type machine verschillende modellen geboden worden. Aangevuld met standaard opties of klant specifieke aanpassingen, zijn we bijna altijd in staat u de juiste oplossing te bieden, uitermate geschikt voor uw toepassing. Lees meer >

 

ms-voorop-in-kwaliteit-actueel

 


 

 

15 mei 2019

 

Precisie landbouw en automatisering “De volgende stap”

 

GPS systemen zijn haast niet meer weg te denken uit de huidige landbouwsector. Een enorme stap vooruit in de techniek, waarbij tot nu toe bij velen het gemak en werkplezier de drijfveren waren voor de aanschaf van een GPS systeem. Ook GPS systemen blijven door ontwikkelen, waardoor steeds vaker de koppeling tussen GPS en machine gemaakt kan worden of waar metingen in het veld gedaan kunnen worden.

 

De GPS systemen van AG leader kunnen wij op iedere trekker of zelfrijdende machine opbouwen. Moderne systemen, waarbij steeds meer de focus ligt op gebruiksgemak. U hebt de keuze om het op diverse manieren op te bouwen met verschillende schermen. Ook heeft u de keuze uit een enkele of een dubbele antenne voor nog secuurdere besturing. Lees meer pijl 

 

 

fendt

We komen nu in een tijdperk waar meer en meer de koppeling tussen GPS systemen en teeltregistratie systemen gemaakt word. Een voorbeeld hiervan is de samenwerking tussen Fendt en Dacom. Klik hier pijl

 

 

agrifac

Een andere belangrijke ontwikkeling is de koppeling tussen GPS systemen en landbouwspuiten om variabel te kunnen doseren. Vaak noemt men het verschil in afgifte over de gehele boombreedte al precision farming, maar we gaan een paar stappen verder. Agrifac heeft met Dynamic Dose Plus en Strict Spray Plus de techniek om per dop een variabele afgifte te realiseren waarbij het verschil in afgifte per dop zo’n 50 tot 70% kan zijn in de praktijk. Dit alles is mogelijk door gedetailleerde taakkaarten te (laten) maken door drones of satellieten. Lees meer pijl

 

ms-de-volgende-stap-g

 


 

17 April 2019

 

Bodem kwaliteit en Grondbewerking

 

 

Onze bodem is de basis voor onze landbouw. Om deze bodem in goede conditie te houden en om er mede voor te zorgen dat we de bodemstructuur niet beschadigen hebben we diverse soorten van grondbewerking. Van traditioneel ploegen tot niet kerende grondbewerking en van  bijvoorbeeld de veelgebruikte rotorkopeg tot de zaaibedbereider. Om uw bodem in goede conditie te houden en voor een mooie start van het groeiseizoen kunnen wij u machines leveren van de merken Lemken, VSS Agro, Baselier en Maschio.

 

 

 

lemken 

 

Lemken bied een breed scala aan grondbewerkings machines, zoals de veel geziene Lemken ploegen, de cultivatoren, schijveneggen, zaaibedbereiders en natuurlijk de rotorkopeggen. Stuk voor stuk kwaliteits machines volgens de bekende Lemken standaard gebouwd. Lees meer pijl

 

 

 

vss-agro

 

VSS Agro heeft veel te bieden van voorjaars werkzaamheden tot najaar werkzaamheden. Ook heeft VSS diverse oplossingen voor niet kerende grondbewerking (NKG).

 

Naast deze oplossingen bieden ze ook oplossingen aan om de druk van de trekker egaal te verdelen door middel van aandrukwielen. Van geïntegreerd in de machines tot los toepasbaar als tussenbouw. Lees meer pijl

 

 

 

baselier

 

Baselier is een Nederlands kwaliteitsmerk voor rijenfrezen, volveldfrezen en rugvormers. Door de jarenlange ervaring (sinds 1951) in het ontwerpen en produceren van machines heeft Baselier een grote naam opgebouwd in de agrarische wereld. Zoekt u een kwaliteits product, dan bent u bij Baselier aan het juiste adres! Lees meer pijl

 

 

 

maschio

 

Het merk Maschio is een sterk groeiend merk met een scala aan kwaliteitsproducten. De meeste door ons verkochte producten van Maschio zijn de rotorkopeggen en frezen waar wij al jarenlang goede ervaringen mee hebben. De machines van Maschio zijn leverbaar van klein tot groot, van 25 tot 450 pk geschikt. Lees meer pijl