Onderhoud aan uw Amac machines vergt specialistische kennis. Of het nu gaat om een zelfrijder of getrokken machine, de juiste onderdelen en het juiste onderhoud is van belang voor de bedrijfszekerheid van de machine. Mecha-Service beschikt over de juiste kennis en de juiste onderdelen. Onze monteurs zijn opgeleid door Amac en hebben in de afgelopen jaren veel informatie vergaard vanuit hun ervaringen op Amac gebied.

 

Aanpassingen

Bij aanschaf van een machine of door veranderingen binnen uw bedrijf kan het voorkomen dat u aanpassingen wilt laten uitvoeren aan uw Amac machine. Wij hebben de ervaring en de ontwerpen voor veel aanpassingen zijn bij ons meteen voor handen. Dit maakt dat we er goed in zijn om een aanpassing te doen aan uw Amac. Het maakt hierbij niet uit of het hydraulisch of contructief is. Indien gewenst kunnen we ook diverse werkzaamheden op locatie uitvoeren.

 

Wilt u een afspraak maken voor onderhoud, reparatie of aanpassingen neem dan contact op met Gerard Bakker op 0527-612925 of mail naar gerard@mecha-service.nl.